Xupes.nl

Sinds 2018 is Xupes ook in Nederland gevestigd. Xupes is de thuisbasis van tweedehands en vintage luxe. We zijn trots op onze uitstekende service en onze uitgebreide collectie horloges, sieraden, handtassen, kunst en design.

We zijn een familiebedrijf met een jong creatief team, dat ernaar streeft om het stereotype van 'tweedehands' opnieuw te definieren en elk artikel dat we verkopen nieuw leven in te blazen. Vanaf de verificatie van de echtheid, tot en met de opknapbeurt en kwaliteitscontrole, wordt elk product grondig gecontroleerd en komen alleen de allerbeste in onze collectie. Ons hele team is toegewijd aan het bereiken van de hoogste normen van kwaliteit en zorg, in de hoop uw verwachtingen op alle mogelijke manieren te overtreffen.

Al onze horloges worden intern door onze erkende horlogemakers geinspecteerd en worden geleverd met een garantie van 24 maanden om u vertrouwen te geven in uw aankoop. U kunt uw aankoop altijd binnen 30 dagen retourneren, dus mocht u van gedachten veranderen, dan bent u welkom om het artikel aan ons te retourneren. Mocht u besluiten dat u iets anders zou willen, dan zijn wij ook bereid inruil- of verkoop-uw-product-regelingen te verwelkomen.

Naast onze fantastische online winkelervaring verwelkomen we bezoekers graag op afspraak, op ons kantoor in Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich aan de van Eeghenstraat in Amsterdam. U kunt daar ons assortiment luxe pre-owned producten in persoon bekijken en deskundig advies krijgen van een lid van ons team. We kijken ernaar uit u binnenkort, op afspraak, te verwelkomen bij Xupes voor een glas champagne of een kopje van onze beroemde versgezette koffie.

Details

Xupes.nl

Van Eeghenstraat 82
1071GK Amsterdam
The Netherlands


Contact Information
Tel.: +31 20 244 1904

We speak:

Trusted Seller since 2018
Number of recommendations from other Chrono24 dealers: 1
Watches sold with Buyer Protection: 103

4.8 out of 5 stars  |  Reviews: 86

Detailed explanation of ratings 

 4.8
Shipping
 4.8
Item description
 4.8
Communication
94%
of buyers would recommend this dealer.
View current listings

Current top offers

Store Opening Hours

Monday:

9:00 AM - 6:00 PM

Tuesday:

9:00 AM - 6:00 PM

Wednesday:

9:00 AM - 6:00 PM

Thursday:

9:00 AM - 6:00 PM

Friday:

9:00 AM - 6:00 PM

Saturday:

9:00 AM - 6:00 PM

Location